Verrukkelijk Koolhydraatarm

23,50 incl. BTW

Verrukkelijk Koolhydraatarm is UITVERKOCHT.

Uitverkocht

Ook dit 3e kookboek Verrukkelijk Koolhydraatarm (2e druk mei 2022) staat weer boordevol met makkelijke koolhydraatarme en ketogene recepten. Of koken nu je hobby is of niet, je zet met deze recepten moeiteloos een verrukkelijk koolhydraatarm gerecht op tafel waar iedereen van kan meegenieten.

Want je vindt voor elk moment van de dag en iedere gelegenheid wel een lekker recept in dit boek. Laat je verrassen en geniet van: makkelijke basisrecepten, snelle ontbijtjes, frisse salades en zalige soepen, de overheerlijke diners, van een winterse Witlofschotel tot een zomerse Citroenrisotto, gevarieerde bijgerechten, verleidelijke nagerechten, feestelijke hapjes en zoete lekkernijen.

Er staan maar liefst 124 recepten in, verdeeld over deze zeven hoofdstukken:

Voorkant-Verrukkelijk-Koolhydraatarm-9789082659870

  • Basisrecepten – 12 recepten
  • Ontbijt  – 20 recepten
  • Lunch  -25 recepten
  • Diner – 37 recepten
  • Bijgerechten – 11 recepten
  • Dessert  – 8 recepten
  • Bonus lekkernijen – 11 recepten

Praktisch

Daarnaast geven we je, zoals je van ons gewend bent, heel veel bruikbare variatie- en vervangtips bij de recepten. Op die manier helpen we je om de recepten helemaal aan je eigen smaak aan te passen! Naast recepten (allemaal voorzien van prachtige foto’s) geven we uiteraard de nodige praktische informatie. Het boek begint met een duidelijke uitleg over hoe koolhydraatarm eten werkt en waar te beginnen. Ook handige boodschappenlijstjes en voorraadinfo ontbreken niet. Zelf een afwisselend menu samenstellen is eenvoudig met de handige tips, of je gebruikt de vier kant-en-klare voorbeeld weekmenu’s. Alle recepten in Verrukkelijk Koolhydraatarm zijn suikervrij en daardoor uitermate geschikt voor mensen met diabetes type 2.

Er staan ruim 120 recepten in dit boek, met veel variatietips. Je vindt duidelijke uitleg over gezond koolhydraatarm eten. Bovendien staat sinds druk 2 (mei 2022) bij elk recept het aantal koolhydraten, vetten, eiwitten calorieën en vezels vermeld, handig. Heb je een eerdere druk, met alleen de koolhydraten? Download hier gratis de uitgebreide voedinswaardenVoedingswaarden Verrukkelijk Koolhydraatarm, PDF.

Onze boeken zijn ook qua uitvoering praktisch in het gebruik. Voorzien van een stevige harde kaft, daardoor blijven ze ook goed openliggen en het leeslint zorgt ervoor dat je je geplande recept makkelijk terugvindt!

Verrukkelijk Koolhydraatarm met ISBN 9789082659870 wordt  in eigen beheer uitgegeven en is overal te koop of te bestellen. Of koop ‘m online bij Libris Bookspot of Bruna. In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage.

Wij verzenden zelf alleen binnen Nederland, verzend- en verpakkingsbijdrage:  € 3,00 per boek. Vanaf 3 boeken gratis verzending! Wil je een gesigneerd exemplaar? Geef dat aan bij Bestelnotities in stap 2 van het bestelproces!

Gewicht 821 g
Afmetingen 247 × 197 × 23 mm
Scroll naar boven