Zzp-er!

Uitgeverij Boekdelen, ZZP-er!

Wat ooit begon als een ‘hobby voor erbij’ van mijn vrouw, is inmiddels uitgegroeid tot een dagvullende taak voor beiden en daarmee richtinggevend in ons leven. De taakverdeling is in de afgelopen drie jaar drastisch gewijzigd. Ik ben in de loop van de tijd steeds meer recepten gaan ontwikkelen, gaan koken en fotograferen. Ik schrijf ook kookboeken en blogposts voor o.a. Koolhydraatarmrecept.nl en werk de recepten uit.

Uitgeverij Boekdelen biedt echter ook anderen de mogelijkheid gebruik te maken van mijn schrijfvaardigheid en bouwt websites. Elders op deze website vindt u een overzicht van de mogelijkheden die Uitgeverij Boekdelen biedt op dit vlak.

Mét daarbij mijn muzikale liefhebberij kun je spreken van een goed gevuld leven. Ik hoef me voorlopig niet te vervelen!

Zzp-er!
Open
Scroll naar boven