FAQ

Algemeen

LET OP: deze pagina heeft uitsluitend betrekking op eigen boekverkopen via ons winkeltje op Boekdelen.com.
Boekhandels en online verkooppunten hebben hun eigen voorwaarden.

Wat zijn de verzendkosten?
Wij verzenden binnen Nederland met een verzend- en verpakkingsbijdrage €3,00 per boek. Vanaf 3 boeken gratis verzending.

Versturen naar het buitenland
Versturen naar andere landen is mogelijk, maar vaak zeer kostbaar. De Internationale verzendkosten zijn per land verschillend, kosten op aanvraag.

Wanneer heb ik het boek in huis?
Wij verzenden zo spoedig mogelijk. Dat betekent dat binnen Nederland in 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van betaling, het boek zou moeten arriveren. Bijzondere omstandigheden daargelaten.

Binnen hoeveel dagen mag ik artikelen retourneren?
ONGESIGNEERDE boeken mogen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. De boeken moeten wel in oorspronkelijke, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren. Gesigneerde boeken op naam kunnen wij helaas niet retour nemen.

Hoe kan ik een artikel retourneren?
Meld je eventuele retour eerst aan door een email met daarin de reden van retour en ordernummer te sturen naar

Retourzendingen kun je voldoende gefrankeerd verzenden naar:

Boekdelen
Rubenshof 10
1506 KW Zaandam

Boekdelen accepteert geen retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. Kosten en risico’s van de retourzending komen voor rekening van de koper.

Hoe krijg ik mijn geld terug?
Nadat de retourzending voldoende gefrankeerd, in oorspronkelijke, onbeschadigde en ongebruikte staat door is ontvangen zal het restitutiebedrag (de verkoopprijs van het boek) uiterlijk binnen 30 dagen worden terugbetaald.

Wat zijn de betaalmethoden bij Boekdelen?
Veilig bestellen doe je met iDEAL (NL)

Scroll naar boven